Handbal. Primele teste pentru "U" Alexandrion

Data publicării:
HANDBAL

Chiar dacă a fost în negocieri avansate cu HCM Baia Mare, pivotul Florina Chintoan a rămas în cele din urmă la Cluj. Acesta este unul din motivele care au convins-o şi pe antrenoarea Carmen Amariei să continue pe banca "studentelor".

"Am avut discuţii cu mai multe echipe, şi din ţară, şi din străinătate, însă cred că încă nu e momentul să părăsesc oraşul, pentru că abia m-am întors. Chiar nu-mi doream absolut deloc să plec de la această echipă şi mă bucur că situaţia pe undeva s-a mai remediat şi astfel încât suntem în gardă completă faţă de sezonul trecut, plus cu câteva noutăţi care zic eu că sunt binevenite pentru noi", a afirmat aceasta.

Liga Naţională de handbal feminin se anunţă mai echilibrată ca oricând. Până şi nou-promovatele CS Măgura Cisnădiei şi HC Alba Sebeş au reuşit câteva achiziţii interesante de jucătoare.

"U" Alexandrion are interzis la transferuri, dar poate înregimenta junioare de la Cluburile Sportive Şcolare sau de la Centrul de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea. Astfel au ajuns la Cluj în această vară portarul Alexandra Prodan, interul stânga Sonia Vasiliu şi extrema stângă Alexandra Dindiligan.

"Toate echipele şi-au făcut transferuri, am văzut, dar nu ne este teamă. Noi muncim din greu la antrenamente , tragem de noi şi sperăm că vom fi acolo. Chiar nu-mi fac probleme pentru echipele care au promovat în ligă, indiferent de ce transferuri şi-au făcut", spune jucătoarea Laura Popa.

După Memorialul "Tiberiu Rusu", handbalistele de la "U" Alexandrion vor mai participa în această lună la alte două turnee amicale, la Braşov şi Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri