Handbal. Reunire cu incertitudini la "U" Jolidon

Data publicării:
REUNIRE JOLIDON CU INCERTITUDINI BETA

Situaţia financiară la formaţia clujeană este în continuare incertă. În acest moment, "U" Jolidon este mai aproape de destrămare decât de o participare în cupele europene.

"Am avut trei memorii pe rol plătite: Irina Ivan, Măzăreanu şi Florea Ştefania, cărora li s-au plătit restanţele. Am înţeles că Simona Vintilă şi Laura Popa, cu alte două memorii pe rol, plus o jucătoare care şi-a suspendat contractual de comun acord cu clubul, Alexandra Lup, a luat decizia de a nu mai continua alături de noi şi a nu mai continua în handbal în primul rând, probabil şi din cauza accidentărilor", a afirmat antrenorul Horaţiu Paşca.

În ultima perioadă, la "U" Jolidon se joacă handbal doar pe promisiuni.

"Eu, personal, am primit asigurări din partea doamnei Stanciu, că se depun toate eforturile şi Jolidonul, în primul rând, depune toate eforturile pentru a găsi parteneri, care să colaboreze pentru a susţine echipa la nivelul de performanţă, la care s-a ridicat", a mai precizat tehnicianul.

Situația devine şi mai complicată pentru "U" Jolidon, deoarece formaţia clujeană nu poate efectua transferuri. Motivul îl reprezintă litigiile mai vechi cu foste jucătoare precum Mihaela Tivadar, Nicoleta Dincă sau Clara Vădineanu. Handbalistele clujene se vor pregăti pe plan local până în 13 iulie, când vor pleca într-un cantonament la Vatra Dornei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri