Handbal. "Studentele", la a doua victorie. "U" Alexandrion a învins Cetate Deva, 31-26, în etapa a 10-a a Ligii Naţionale

Data publicării:
handbal fete-1

Antrenorul Ioan Ani Senocico a abordat o tactică nouă, cu doi pivoţi, însă cele mai multe goluri au venit tot de la linia de 9 metri. Cristina Laslo, cu 9 reuşite, şi Mihaela Ani Senocico, cu 7, au fost cele mai bune marcatoare din tabăra gazdelor.

"O gură de aer pentru noi. Din nou, din păcate, am aşteptat mult această victorie, dar cum am spus şi la începutul campionatului, trebuie răbdare şi multă muncă ca să reuşim să facem performanţă. Lumea trebuie să aibă răbdare cu noi, dacă nu, nu o să reuşim nimic", a afirmat Ioan Ani Senocico, antrenorul echipei "U" Alexandrion Cluj.

Atitudinea de care au dat dovadă "studentele", în ciuda restanţelor financiare, a impresionat pe toată lumea.

"Clujul a fost motivat, deşi situaţia este cea care o ştiţi şi o ştie toată lumea. Felicit Clujul pentru atitudine. Tot timpul Clujul, de vreo 5 ani de zile, dă dovadă de caracter şi atitudine jucătoarele, în ciuda situaţiei financiare care o are clubul", a spus Marian Muntean, finanţator Cetate Deva.

"Ţin să le mulţumesc acelor jucătoare pentru că dovedesc că au caracter. Joacă cu sufletul în primul rând şi au caracter. Nu ştiu în ţara asta câte jucătoare ar face efortul ăsta, dar noi sperăm să se rezolve toate problemele şi să reuşim să păstrăm acest grup", a mai spus Ioan Ani Senocico.

"U" Alexandrion a acumulat 8 puncte şi ocupă abia poziţia a 12 în clasament. Pentru clujence urmează trei partide de foc până la pauza competiţională, în deplasare cu Neptun Constanţa şi HCM Baia Mare şi pe teren propriu cu ASC Corona Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri