În căutarea comorii Clujului

Data publicării:
CAUTARE DE COMORI

Peste 60 de tineri au ţinut să-şi testeze nivelul de cultură generală în ceea ce priveşte istoria şi geografia Clujului şi să demonstreze că merită marele premiu.

Înainte de plecare, echipele au primit câte un plic cu informaţii, care să-i îndrume spre următorul punct de pe traseu. Nu după multă vreme, au apărut şi problemele. "Doar să ne găsească ar fi un pic cam simplu şi atunci am mai pus câteva probe, să fie un pic mai intensiv", a precizat Roxana Ceru, unul dintre voluntari.

"Concurenţii trebuie să meargă strict pe jos, nu au voie să meargă cu mijloace de transport în comun, cu biciclete, role şi aşa mai departe. Trebuie să poarte tot timpul, pe durata concursului, tricourile pe care le primesc de la noi şi trebuie să fie cât mai pricepuţi în desluşirea indiciilor pe care le primesc", a explicat Marius Lazim, organizatorul concursului.

Concursul Treasure Hunt s-a aflat la cea de-a patra ediţie şi a fost organizat în cadrul Zilelor Clujului. Marele premiu al concursului a fost în valoare de 1.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri