Intern la Facebook şi Microsoft

Data publicării:
310314 intern facebook

Sebastian Crişan este absolvent al Facultăţii de Automatică si Calculatoare din Cluj-Napoca. Este pasionat de IT, iar experienţa acumulată la olimpiadele şi concursurile de programare la care a participat i-a oferit şansa să lucreze în corporaţii internaţionale. În vara anului 2012, a lucrat 3 luni la Microsoft în Statele Unite. Pe lângă un salariu lunar de 7.000 de dolari, tânărul beneficia pe atunci şi de transport gratuit, cazare, masă şi excursii alături de alți interni, din toate colţurile lumii.

"La Microsoft am lucrat la un prototip, la o aplicaţie experimentală, şi spre surpriza mea, la vreo două săptămâni după ce m-am întors în România, am primit un e-mail de la managerul meu, care îmi spunea că acea aplicaţie i-a fost arătată lui Bill Gates", a povestit Sebastian Crişan.

Un an mai târziu a decis să trăiască o nouă experinţă, de această dată într-o altă companie. A fost admis la Facebook pe un post de inginer software, pe o perioadă de trei luni.

"Responsabilităţile pe care le ai ca intern sunt comparabile cu cele ale unui angajat full time. Eu am lucrat pe nişte proiecte. La Facebook am lucrat pe reclamele care apar la utilizatori", a adăugat Sebastian Crişan.

Acum, Sebastian Crişan este masterand în primul an la Facultatea de Calculatoare și le-a povestit colegilor lui despre experienţele trăite peste ocean.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri