Sari la conținut
News Alert

Ioan Oltean apare în dosarul poliţiştilor arestaţi

Potrivit procurorilor DNA, parlamentarul ar fi obţinut de la inspectorul şef Ioan Mureşan datele personale ale unui internaut, care a lăsat un comentariu negativ la adresa lui Ioan Oltean, pe site-ul unei publicaţii. Deputatul ar fi cerut ajutorul şefului IPJ, după ce demersul oficial de a afla aceste informaţii i-a fost refuzat, pe motiv că e vorba de date cu caracter personal.

DNA susţine că, astfel, Ioan Oltean a aflat nu doar IP-ul calculatorului de pe care a fost scris comentariul respectiv, dar şi numele şi locul de muncă al autorului.

"Am avut o discuţie cu inspectorul şef Mureşan pe tema unei cereri pe care eu am adresat-o Inspectoratului de Poliţie Judeţean. (De ce aţi încercat totuşi?) Pentru că eu am solicitat această informaţie, ca să pot formula o plângere penală împotriva celui care a postat acest comentariu la adresa mea. (Aţi intrat în contact cu persoana respectivă sau doar doreaţi să mergeţi pe partea legală, juridică?) Am căutat persoana respectivă, care mi-a spun că nu este el autorul acelui comentariu, i-am strâns mâna şi am închis subiectul", a afirmat deputatul.