Ioan Oltean apare în dosarul poliţiştilor arestaţi

Data publicării:
ioan oltean

Potrivit procurorilor DNA, parlamentarul ar fi obţinut de la inspectorul şef Ioan Mureşan datele personale ale unui internaut, care a lăsat un comentariu negativ la adresa lui Ioan Oltean, pe site-ul unei publicaţii. Deputatul ar fi cerut ajutorul şefului IPJ, după ce demersul oficial de a afla aceste informaţii i-a fost refuzat, pe motiv că e vorba de date cu caracter personal.

DNA susţine că, astfel, Ioan Oltean a aflat nu doar IP-ul calculatorului de pe care a fost scris comentariul respectiv, dar şi numele şi locul de muncă al autorului.

"Am avut o discuţie cu inspectorul şef Mureşan pe tema unei cereri pe care eu am adresat-o Inspectoratului de Poliţie Judeţean. (De ce aţi încercat totuşi?) Pentru că eu am solicitat această informaţie, ca să pot formula o plângere penală împotriva celui care a postat acest comentariu la adresa mea. (Aţi intrat în contact cu persoana respectivă sau doar doreaţi să mergeţi pe partea legală, juridică?) Am căutat persoana respectivă, care mi-a spun că nu este el autorul acelui comentariu, i-am strâns mâna şi am închis subiectul", a afirmat deputatul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri