Lemnaru, în cursă pentru titlul de golgeter

Data publicării:
lemnaru golgeter

"Pariul nostru este acela de a ne salva de la retrogradare, pentru că este obiectivul echipei. În fine, dacă e să ies eu golgeterul echipei, este mai puţin important", a spus atacantul Universității.

Lemnaru ar fi putut conduce clasamentul golgeterilor din Liga I, dacă ar fi transformat penalty-ul scos tot de el în finalul meciului cu medieşenii.

"Sunt supărat pe Lemnaru, pentru că a ratat acel 11 metri foarte uşor şi nu trebuia. În minutul 80, 83, conduci cu 1-0, superioritate numerică, trebuie să închizi jocul", a declarat Mihai Teja, antrenorul grupării studențești.

"Îmi pare foarte rău. Oricum, am şi vorbit cu el în vestiar să nu mă mai pună să bat penalty, pentru că n-are nici un rost. O să bată alt coleg", a replicat Lemnaru. 

Cea mai mare dorinţă a celui mai în formă jucător din lotul Universităţii este aceea de a ajunge la echipa naţională.

"Lemnaru o să se împingă singur la echipa naţională, prin evoluţiile pe care le face. Dacă până la sfârşitul campionatului o ţine aşa, joacă foarte bine, aleargă, se dăruieşte şi înscrie, eu cred că şi domnul Piţurcă o să se uite", a mai precizat tehnicianul Universității.

Valentin Lemnaru a fost integralist în 12 din cele 19 partide în care a evoluat în acest sezon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri