Maghiarii au votat cu Klaus Iohannis

Data publicării:
SIC VOT

Duminica trecută, în cel de-al doilea tur de scrutin, 670 de locuitori ai comunei Sic s-au îndreptat spre cele două secţii de votare din comuna lor. Dintre aceştia, cei mai mulţi au pus ştampila pe buletinul de vot pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis.

„În ultimul moment m-am răzgândit şi aşa am votat încât a ieşit bine. În ultimul moment, până atunci tot altfel gândeam. Știu că a fost primar la Sibiu şi a condus foarte bine” spune unul dintre localnici.

Nu la fel s-a votat în primul tur.

„Mai mult cu UDMR în primul tur s-a votat şi apoi, în cel de-al doilea tur oamenii l-au ales pe Iohannis”, spune un alt localnic.

„Sicanii au considerat că este cea mai bună alegere şi cum ştim şi noi că suntem minoritari în România, maghiari în ţară, considerăm că şi Klaus Iohannis este sas sau neamţ şi toţi au considerat că trebuie să facem o schimbare”, a declarat Ioan Sallai, primarul comunei Sic.

În cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, 2100 de persoane au avut drept de vot în comuna Sic din judeţul Cluj şi un număr de 10 au votat pe listele suplimentare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri