Membru Kelly Family, la adapostul de câini de la Dej

Data publicării:
KELLY FAMILY DEJ-1

Joey Kelly a filmat la Dej un reportaj pentru o televiziune din Germania. Artistul a fost însoţit de preşedinta unei companii din Germania, care donează lunar adăpostului din judeţul Cluj peste o tonă de hrană pentru câini. Ei s-au întâlnit cu autorităţile locale şi cu reprezentanţii asociaţiei care administrează adăpostul de câini. Au stabilit împreună că acesta trebuie extins, ca să poată găzdui câinii în condiţii cât mai bune.

"Este un început şi este mai bine decât nimic. Este un loc bun, desigur, dar sunt prea mulţi câini pentru un spaţiu atât de mic. În spate sunt aproape 8 sau 10 câini într-o cuşcă, sunt prea aproape", a declarat Joey Kelly.

Adăpostul de câini din Dej funcţionează din toamna anului trecut şi este gestionat de municipalitate şi de Asociaţia Anima Pro Terra.

O parte dintre câinii din adăpostul dejean au fost adoptaţi de familii din străinătate. Anul trecut, 10 câini au avut această şansă, dar de la începutul acestui an, 55 de maidanezi au ajuns la iubitori de animale din Belgia, Olanda şi Germania.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri