Ouă de Paşte, ascunse în copaci

Data publicării:
OUA ASCUNSE

A fost veselie mare într-un parc de distracţii din apropiere de Cluj-Napoca. Zeci de copii, însoţiţi de părinţi, au mers să caute ouă de ciocolată, ascunse în copaci. Pentru a cerceta traseele Buburuza, Jderul sau Balaurului, micii exploratori au fost îmbrăcaţi cu echipamente speciale de alpinism.

"Avem 12 trasee în total, primele două de iniţiere, pentru toată lumea, apoi 4 trasee pentru copii sub 1,40, unde merg şi părinţii. Restul, pentru alţii", a declarat Punkosti Vincze Gellert, administrator al parcului.

Ca să fie în siguranţă, copii au purtat ham, bocancii şi cască de protecţie. Odată echipaţi, au experimentat toate traseele amenajate pentru ei.

"Ne-am gândit cu ocazia deschiderii sezonului de aventură 2015 că ar fi drăguţ să scoatem familiile în aer liber, în pădure, la o activitate fizică dupa duminică", a spus Diana Ciorbea, director marketing.

Pentru o zi petrecută în parcul de distracţii şi aventuri, o persoană plăteşte între 30 şi 40 de lei, iar un bilet de intrare pentru toata familia este de 120 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri