Paralimpicii participă la Corporate Games 2015

Data publicării:
corporate games

                                                                            Foto: corporate-games.ro

Echipa "Lamont" Cluj de baschet în fotoliu rulant a fost înființată în anul 2004, iar în 2014, a câștigat titlul de campioană națională. Paralimpicii clujeni au oţinut performanţe deosebite şi la atletism și tenis de masă.

Ediţia Corporate Games de la Cluj este cea cu numărul 10 desfăşurată în România. De aceea, organizatorii au pregătit un alt moment special, pe lângă cel al paralimpicilor: spectatorii pot să participe la un meci de baschet în scaun cu rotile.

Sportivii care participă la Corporate Games pot alege între 12 sporturi la care să se înscrie: alergare, baschet, biliard, bowling, ciclism, dragon boat, fotbal în 6, înot, şah, tenis, volei şi tenis de masă.

Festivalul sporturilor pentru corporaţii are loc în 28 de ţări din lume. Câştigătorii competiţiei de la Cluj vor fi înscrişi automat în finala de la Bucureşti, din 11-14 iunie. Câştigătorii finalei naţionale vor reprezenta echipa României în cadrul World Corporate Games, ce se va desfăşura în luna noiembrie, în New Mexico, Mexic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri