Percheziţii la sediul APM Alba

Data publicării:
perchezitii alba

Procurorii au percheziţionat biroul directorului Agenţiei de Protecţia Mediului Alba, Mihaela Mih-Dehelean. După mai bine de două ore, aceştia au plecat de la sediul agenţiei cu mai multe dosare.

Ancheta ar fi legată de unele avize de mediu eliberate către Cupru Min Abrud de Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba. Societatea a primit recent autorizaţie pentru activitatea desfăşurată la cariera şi uzina de cupru de la Roşia Poieni. Directorul APM, Mihaela Mih-Dehelean, a fost chemată la sediul DNA Alba Iulia. Audierile au durat 5 ore.

"Se fac nişte verificări în legătură cu autorizaţia de la Cuprumin, am semnat o acum o săptămână şi consider că s-a făcut în conformitate cu legea şi asta e tot. Deci se fac cercetări în dosarul Cuprumin", a afirmat directorul APM Alba.

La sediul DNA vor ajunge, în zilele următoare, şi alţi specialişti din cadrul agenţiei.

"Sigur că urmează să fie audiaţi cei care, într-adevăr au lucrat în dosarul respectiv, specialiştii. Nu au reclamaţii, vor să cerceteze acest dosar de la Cuprumin, va fi audiată şi doamna Bărbat, care este şefa serviciului acrorduri, avize şi autorizaţii", a mai spus Mihaela Mih-Dehelean.

Social-democrata Mihaela Mih-Dehelean, fost vicepreşedinte al PSD Alba, a preluat conducerea Agenţiei Judeţene pentru Protecţia Mediului în august 2012.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri