Povestea Cenuşăresei, balet pe gheaţă

Data publicării:
BALET PE GHEATA-1

Aflați pentru a patra oară în România, balerinii ruși au venit la Cluj cu un spectacol grandios. Numai costumele purtate de ei valorează peste 250.000 de dolari.

"Este o redare, aș zice unu la unu, a baletului sub forma sa clasică inclusiv decorurile, costumele. Ca în fiecare an, a fost nevoie de montarea gheții: sunt două tone și jumătate", a precizat Mircea Buteanu, organizator al evenimentului.

Coregrafia spectacolului este semnată de Konstantin Rassadin. Celebra poveste a Cenuşăresei, adaptată special pentru balerinii patinatori, a fãcut deja înconjurul lumi. Biletele au costat între 89 și 200 de lei. Peste 1.000 de spectatori au asistat la fiecare dintre cele două reprezentații.

"La muzică nu m-am așteptat, pentru că nu am mai ascultat Cenușăreasa, dar decorurile și costumele sunt excepționale", a afirmat o spectatoare.

"Venim de la 120 de km ca să vedem spectacolul și suntem foarte mulțumiți. Cel mai mult ne-au plăcut costumele", a spus o altă spectatoare.

"Costumația mi se pare fermecătoare, felul în care ele dansează, expresia facială", a afirmat o tânără, impresionată de spectacol.

Mulțumiți de succesul lor, balerinii ruși au promis cã se vor întoarce și la anul, cu un alt spectacol: Romeo și Julieta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri