Procuror şef nou la DIICOT Cluj

Data publicării:
procurori

"A fost opţiunea conducerii, mai precis opţiunea mea. Am avut în vederea activitatea domnului procuror, buna reputaţie pe care o are, relaţionarea cu colegii, să zicem că a fost şi opinia domnului procuror şef Hrudei, deci au fost mai mulţi factori", a afirmat procurorul şef Alina Bica.

Florin Mornăilă îi va lua locul fostului şef al DIICOT Cluj, Mircea Hrudei, care nu mai poate să ocupe o funcţie de conducere, după ce i-au expirat cele două mandate în fruntea instituţiei.

"Personal, regret faptul că dumnealui nu mai poate să ocupe o funcţie de conducere, însă prin împrejurarea că rămâne în continuare procuror în cadrul DIICOT Cluj şi faptul că a reuşit să crească procurori cu un înalt grad de profesionalism, care pot să vină şi să îi succeadă în funcţie, mi se pare un lucru minunat", a spus procurorul şef al DIICOT.

Procurorul şef Alina Bica s-a aflat astăzi la Cluj, unde alături de procurorii de la structurile teritoriale DIICOT din toată ţara, a analizat activitatea instituţiei de la începutul anului şi până acum. La bilanţul DIICOT a participat şi procurorul general al României, Tiberiu Niţu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri