Raliu. Locul 2 pentru Marişca, abandon pentru Tempestini

Data publicării:
raliu

"Un raliu la care a trebuit să ne găsim pe noi. În formula actuală nu am mai făcut macadam împreună. Un raliu greu, foarte greu pentru copilot şi un raliu în care am luat contact cu Subaru, într-o configuraţie pe care încă nu am pilotat-o şi cu care a trebuit să ne obişnuim pe primele probe speciale", a declarat pilotul Bogdan Marişca.

Tristeţe însă pentru Simone Tempestini şi Dorin Pulpea. După ce a dominat clar prima zi de concurs, când şi-a asigurat poziţia de lider cu un avans de peste 42 de secunde, echipajul Napoca Rally Academy s-a văzut nevoit să abandoneze a doua zi, după o pană suferită pe speciala a şaptea şi o problemă tehnică la pompa de ulei.

"Îmi pare rău că am făcut pană şi îmi pare şi mai rău că, în sfârşit, a trebuit să abandonez pentru o problemă tehnică la pompa de ulei la motor. Şi dacă am mers, pot să zic bine, în final nu am luat nici un punct", a spus pilotul.

Nu doar Simone Tempestini a avut probleme la Raliul Aradului. Şi evoluţia tatălui său, Marco Tempestini, a fost influenţată de o pană în prima zi. Acesta nu a mai putut recupera timpul pierdut şi a terminat a doua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri din acest an pe locul 6.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri