Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, la primul turneu internaţional

Data publicării:
HANDBAL POLIVALENTA

Autorităţile locale au investit 74 de milioane de lei în construcţia clădirii, tocmai pentru ca astfel de competiţii să se reîntoarcă la Cluj-Napoca.

"Mă simt foarte mândru ca şi român că există în România o sală de genul acesta. Din păcate şi eu şi Narcisa nu am avut parte de asemenea infrastructură când jucam şi i-am dus lipsa", a afirmat Alexandru Dedu, preşedintele FRH.

După primele antrenamente, selecţionarul echipei naţionale de handbal s-a declarat mulţumit de condiţiile de la Sala Polivalentă.

"E un loc nou pentru mine şi sunt atent la cum se comportă jucătorii şi am observat că este foarte cool, atmosfera echipei în acest loc este bună şi eu asta caut. Vreau să progresăm în modul în care jucăm şi dacă jucătorii se simt bine, e mai uşor să comunicăm", a spus antrenorul Tomas Ryde.

"Eu sper că prin prezenţa echipei naţional de handbal la Cluj şi alte federaţii vor organiza competiţii de talie internaţională, de talie de ce nu şi mondială, pentru că avem cea mai modernă Sala Polivalentă din România şi din centrul şi estul Europei", a declarat primarul Emil Boc.

Trofeul Carpaţi la handbal feminin, care nu a mai fost găzduit de Cluj-Napoca din 2008, debutează vineri cu meciul dintre naţionalele Suediei şi Germaniei, urmat de partida României cu reprezentanta Braziliei.

Preţul unui bilet pentru un meci de handbal în cadrul turneului amical costă între 10 şi 15 lei. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri