Strategia succesului de la CFR Cluj

Data publicării:
fotbal CFR Cluj

Strategia tehnicianului a fost una extrem de interesantă. Şi-a creionat un prim unsprezece în perioada de pregătire din jucători pe care i-a avut la dispoziţie şi în sezonul trecut, iar schimbările în formula de start au apărut numai în compartimentul ofensiv.

"Am mai spus la început atunci, important e că a rămas nucleul. Care antrenor schimbă echipa care joacă bine? Nici un antrenor nu schimbă. Poate un jucător, doi, datorită cartonaşelor. Magath a câştigat campionatul cu Stuttgart cu 16 jucători atunci, pe care i-a folosit. Am dat un exemplu", a afirmat antrenorul din Gruia.

Statistica spune totul despre succesul CFR-ului din acest sezon. Clujenii au utilizat în cele 9 etape cei mai puţini jucători dintre toate echipele din Liga I, 18 fotbalişti, iar 6 dintre ei au fost titulari în toate partidele.

"N-am realizat nimic, deocamdată. Au trecut doar 9 jocuri, suntem acolo în faţă, important e să rămânem acolo. Şi putem rămâne numai dacă ne vedem în continuare de treabă", a mai spus Vasile Miriuţă.

CFR Cluj împarte prima poziţia a clasamentului cu Steaua, cu 22 de puncte acumulate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri