Tenis. Turneu Futures de 10.000 de dolari la Cluj

Data publicării:
TENIS

"Practic, este rampa de lansare în tenisul profesionist. Este foarte important pentru tinerii jucători să vadă, de fapt, că nu e tenisul chiar aşa de greu cum pare la televizor. Văzând la televizor, ţi se pare că joacă extraordinar, dar dacă îi vezi în realitate, ţi se pare, totuşi, că nu e chiar aşa de mare diferenţa şi şansele de a ajunge şi tu acolo sunt realizabile", spune Adrian Szabo, manager Winners Tenis Club.

Trei clujeni au făcut pasul în turul doi al turneului, Ilie Aurelian Giurgiu, Ciprian Porumb junior şi Patrick Ciorcilă.

"Această ediţie a picat nu în cel mai bun moment al meu, în care nu am fost în cea mai bună formă, am fost puţin accidentat şi vreau să mă bucur de fiecare meci, să câştig fiecare meci indiferent de cum joc", a afirmat tenismanul Patrick Ciorcilă.

Fenomenul Simona Halep s-a răspândit în întreg tenisul românesc.

"Nimeni nu ştia de tenis atât de mult ca şi până acum. Eu merg pe stradă şi în stânga şi în dreapta aud numai despre Simona Halep. Nimeni nu ştia de tenis, acum toată lumea vorbeşte despre ea, despre ce a făcut, a jucat incredibil. Locul 3 în lume, nu mai poţi să spui nimic. Poate să fie şi locul întâi, deci e ceva incredibil", a mai afirmat Patrick Ciorcilă.

Finalele turneului futures BT Open 2014 sunt programate sâmbătă, pe terenurile clubului Winners din Parcul Rozelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri