Trafic blocat, după ce o macara a acroşat podul CFR

Data publicării:
MACARA POD CFR BETA

Avea o înălţime mai mare de 4 metri, cea permisă, iar macaraua s-a rupt. În urma accidentului, a fost afectată şi o parte din calea ferată care traversa podul.

"S-a auzit o bubuitură. Când am ieşit afară maşina era aici. Din câte am înţeles, era macaraua ridicată. A uitat macaraua ridicată şi s-a agăţat de pod", povesteşte un martor. "Nu a mai fost accident niciodată", a spus un locuitor din zonă.

Circulaţia feroviară a fost întreruptă în zonă timp de aproximativ o oră. După intervenţia angajaţilor CFR, traficul a fost reluat, însă doar pe o linie.

"Firul 1 este închis pentru circulaţie, pentru că o grindă a podului este deformată. Macaraua venind pe drum, a lovit grinda podului, infrastructura şi una din patru grinzi este deformată", a precizat Emanuil Culda, şef al Direcţiei Tehnice CFR Cluj.

Şi circulaţia tramvaielor a fost afectată în urma accidentului. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipe, care au ajutat la eliberarea carosabilului, pentru reluarea circulaţiei rutiere în condiţii normale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri