Turneu amical pentru palmares

Data publicării:
ANTRENAMENTE HANDBAL

 

"Bineînţeles că ne dorim foarte mult să câştigăm Trofeul Carpaţi, dar pragmatic, este doar o etapă de pregătire în compania noului antrenor. Aşa că rezultatele sunt importante pentru fani şi pentru ce înseamnă fenomen sportiv în România, dar sunt mai puţin importante. Cel mai important este ca în momentul dublei cu Serbia, să fim în formă maximă", a afirmat Alexandru Dedu, preşedintele FRH .

Acesta a dat de înţeles că noul selecţioner a îmbunătăţit atmosfera din cadrul lotului, după plecarea lui Gheorghe Tadici. "Am fost informat, într-o discuţie, aşa, prietenească... una din fete a spus: "M-am trezit, astăzi la prânz, ştiind că mă duc la antrenament şi pentru prima oară nu mi-a bătut foarte tare inima în piept." Cred că noul selecţioner ar trebui să introducă un pic de rigurozitate tactică, atât în apărare, cât şi în atac. Din păcate, timpul este scurt până la meciul cu Serbia, dar eu am mare încredere că o să producă rezultate."

România joacă primul meci din cadrul Trofeului Carpaţi vineri, de la ora 20:00, împotriva Braziliei, campioana mondială en-titre.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri