Zumba în scop caritabil

Data publicării:
ZUMBA

 

Ritmurile de zumba au răsunat în tot centrul Clujului. 1.000 de oameni s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe copiii dependenţi de dializă să meargă într-o vacanţă, ca să uite de problemele care îi macină zi de zi.

"Fiecare trebuie să ajute şi mai ales cei care au posibilităţi ar trebui să ajute mai mult", a spus una dintre participante. "Ne şi distrăm şi facem şi fapte bune, deja am donat pentru acei copii, e o idee foarte bună, sperăm să continue în acest ritm", a afirmat alta. "Nu mă ţin foarte bine, nu mă pricep la dans, dar cred că pentru o cauză nobilă, orice efort este binevenit", a declarat un tânăr.

Tinerii şi copiii cu insuficienţă renală pentru care s-a organizat evenimentul au fost impresionaţi de numărul celor care au venit să-i ajute.

"Mesajul e clar şi simplu, putem fi solidari, ştim să fim empatici, România are o şansă, Clujul este fruntea, avem o comunitate puternică, care ştie să-i iubească pe cei în nevoie, nu doar de Crăciun şi de Paşti", a declarat Emanuel Ungureanu, organizator al manifestării.

Evenimentul a durat aproape 2 ore şi se află la cea de-a doua ediţie, la Cluj-Napoca. Anul trecut, s-au strâns 18.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri