1 Mai Tuning Fest la Mangalia

Data publicării:
tuning fest mangalia

sursa foto: facebook

Răzvan Frăţianu, pilot de drift, a făcut spectacol în pacarea din apropierea portulul turistic. Maşina lui dezvoltă 600 de cai putere. I-a adus mai multe modificări care să îl ajute să facă drifturi cat mai spectaculoase şi să reziste la "forjă".

Pasionaţii de maşini au dat dovadă de creativitate şi inventivitate când au tunat bijuteriile pe patru roţi. Un tânăr din Constanţa şi-a montat un sistem hidraulic, pe perne de aer.

A făcut modificarea în utima săptămână, special pentru această expoziţie. Totul l-a costat 1700 de euro. Poate ridica maşina, de la sol, câţiva centimetri, cu ajutorul unei telecomenzi.

Cel mai curajos participant la Tuning Fest este un tânăr din Capitală, care a condus de la Bucureşti la Constanţa, cu... tija în picior.

El a suferit un accident în luna decembrie, care nu l-a împiedicat să pornească la drum, aşa că a mers la Mangalia, în cârje. A venit aici ca să arate tuturor cea mai de preţ modificare a adus-o la sistemul audio. A montat două boxe de 1600 de waţi, din care sunetul se aude şi de la 300 de metri distanţă.

Televizorul portabil, montat în portbagaj, este o altă modificare la modă adusă maşinilor de pasionaţii auto.

Sute de iubitori ai genului au asistat la demonstraţii şi au admirat autoturismele tunate.

A fost a doua ediţie a Tuning Fest, organizată în sudul litoralului. Prima a fost organizată anul trecut, în Saturn.

reporter: Paul Greavu, Anca Medrea
opeator: Cristian Caciauna

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri