10 ani fără impozite. Tragerea la sorţi va avea loc pe 17 aprilie

Data publicării:
spit ghiseu

Angajaţii ghişeelor SPIT au fost instruiţi să Le dea vestea bună celor care vin să plătească taxele prin POS. Oricine alege această modalitate în locul celei clasice va intra automat în tragerea la sorţi prin care va putea să îşi ia banii înapoi pentru unul dintre impozite achitate.

"Nu ştiam că se poate câştiga ceva. Ştiam că se poate plăti cu cardul, într-adevăr!", a spus o constănţeancă. 

Marele premiu pus la bătaie este tentant pentru orice contribuabil. Conducerea Serviciului de Taxe şI Impozite Constanţa spune că din ce în ce mai multe persoane fizice şI juridice optează pentru plata prin această Modalitate.

Cristina Aldea, şef de agenţie SPIT Constanţa "Există şi un mare premiu şi anume 10 ani fără grija impozitelor tot generat de plata prin acest tip de card".

Scopul este acela de a creşte numărul celor care îşi plătesc taxele locale prin intermediul cardului. Tragerea la sorti pentru premiile zilnice se face o dată pe săptămână, iar pentru marele premiu pe date de 17 aprilie. Extragerea nu va fi gestionată de SPIT, ci de cei care gestionează aceste tipuri de carduri.

Aceasta este o campanie derulată la nivel naţional pentru a stimula plătitorii de impozite şi taxe să-şi achite dările şi să beneficieze şi de facilităţi, în acelaşi timp.

Reporteri: A. Medrea, O Manoilă
Operator: A. Brînzaru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri