AS Performer a câştigat finala Campionatului Național de Fotbal pe Plajă

Data publicării:
fotbal pe plaja1-1

Viorel Farcaș, AS Performer: "A fost un turneu reușit, mă bucur că am putut relua această tradiție. Acum patru ani a fost ultimul turneu aici la Constanța."

Înaintea finalei mari a avut loc un meci demonstrativ între reprezentanți ai Federației Române și o selecționată a jurnaliștilor constănțeni.

Conduși de pe bancă de fostul internațional Ion Vlădoiu, federalii s-au impus la capătul unui meci controlat de la un capăt la altul.

Unul dintre stâlpii echipei câștigătoare a fost dublul câștigător al Ligii Campionilor. Miodrag Belodedici. Foștii fotbaliști ai generației de aur sunt sceptici în ceea ce privește viitorul fotbalului românesc.

Ion Vlădoiu fost internaţional: "Belodedici nu prea mă ascultă. Și i-am zis că a jucat fundaș, libero toată viața...pe plajă e mult mai greu! Din păcate, uitându-ne la acest Campionat Mondial, credeți-mă că nu știu, poate ne-am fi putut califica, dar nu știu dacă am fi putut ieși măcar din grupe. Diferența este enormă între noi și ce am văzut la Campionatul Mondial din Brazilia."

Miodrag Belodedici fost internaţional: "Eu cred că o să ne fie din ce în ce mai greu, nu mai ușor. Pentru că sunt țări care sunt mai liniștite, mai așezate. Nu în sport, în fotbal..așa la minte și parcă joacă, eu știu, cu dezinvoltură."

În afara celor două finaliste, la competiția organizată sub egida Federației Române de Fotbal au mai participat echipele Zimbru Slobozia și Atletico Galați.

reporter: Paul Greavu
operator: Alexandru Brînzaru 

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri