Atenţie la bonurile pentru Loterie. Nu toate sunt fiscalizate. Antifrauda va intra pe fir

Data publicării:
bon fiscal cugetliber

sursa foto: cugetliber.ro

Flori Mitrea a mers la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice din Constanţa să revendice premiul de la loteria bonurilor fiscale.

Avea toate documentele necesare, inclusiv bonul din data de 7 februarie, cu o valoare de 6 lei şi 60 de bani. Bonul, însă, nu a fost declarat valid pentru că a fost emis de o casă de marcat nefiscalizată.

Flori Mitrea: „Eu nu am nicio vină, m-am dus şi am cumpărat pâine şi mi-a dat acest bon fiscal. Dacă nu este casa fiscalizată, de ce mi-a eliberat acest bon ?”

Toate bonurile aparent câştigătoare vor fi introduse într-o bază de date, iar mai apoi unităţile care le-au emis vor fi verificate.

Doiniţa Radu, Şef Birou Servicii Contribuabili: „Bază de date la care are acces Direcţia Generală Antifraudă Fiscală şi Direcţiile Regionale Antifraudă Fiscală care vor verifica pe teren realitatea şi corectitudinea bonurilor fiscale."

Premiul de la loteria bonurilor fiscale se împarte în mod egal tuturor celor care depun documentele necesare până la data de 13 mai inclusiv, împreună cu un bon fiscal valid din data de 7 februarie, cu o valoare cuprinsă între 6 lei şi 6 lei şi 99 de bani.

La nivelul judeţului Constanţa, până ieri au depus cereri 236 de cetăţeni, iar la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ, 30 de cereri.

reporter: Luiza Nicolae
operator: Alexandru Brînzaru, Florin Boboc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri