Cazinoul va fi renovat până în 2016. Este promisiunea făcută la Constanţa de vicepremierul Liviu Dragnea

Data publicării:
cazino constanta

Cazinoul va fi renovat până în 2016. Este promisiunea făcută la Constanţa de vicepremierul Liviu Dragnea >

Emblema oraşului Constanţa, Cazinoul, ar putea fi renovat până în 2016. Este promisiunea făcută astăzi constănţenilor de către vicepremierul Liviu Dragnea. Valoarea estimativă a lucrărilor se ridică la peste nouă milioane de euro.

Vicepremierul a primit în dar, din partea municipalităţii un almanah ce curpinde toate informaţiile despre Cazinoul din Constanţa.

Liviu Dragnea vicepremier: "Este istoria lui zbuciumată de la 1910 până după cel de-al doilea Război Mondial. Să fiţi sănătoşi amândoi şi, peste doi ani, să-l inaugurăm. Să dea Dumnezeu! Să ne bucurăm de el."

Astfel, Liviu Dragnea i-a promis primarului Radu Mazăre, de faţă cu jurnaliştii, că lucrările de reabilitare şi moderizare a Cazinoului vor începe în primăvara viitoare şi vor fi gata până la alegerile parlamentare din 2016. Astfel, primarul speră să crească perioada în care turiştii vor sta la malul mării.

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa: "Până atunci, era şi ministrul de Finanţe, vor lucra la modificarea Legii pentru cazinouri. Acuma, Legea este prost făcută. Plăteşti...pierzi, câştigi, pe banii tăi când intri în Cazino plăteşti 25%. Se va face o modificare ca această taxă să fie modificată, de la 25% la 1%."

Pentru că se grăbeau, oficialii de la Guvern nu au mai dorit să viziteze clădirea, sau ce a mai rămas din ea. Au plecat în trombă la întâlnirea cu oamenii de afaceri din Constanţa.

reporter: Oana Manoilă
operator: Cristian Caciauna 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri