Explozie într-un bloc din Constanţa. 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Data publicării:
explozie butelie

Prima dată s-a auzit o bubuitură puternică. Apoi, apartamentul de la etajul unu a fost cuprins de foc. În momentul în care au văzut flăcările de peste patru metri înălțime, vecinii au cerut ajutorul pompierilor.

Propietarul apartamentului a fugit din casă, cu hainele arse şi a dispărut fără urmă. Vecinii îl ştiau ca pe un singuratic.

Focul a fost stins în câteva zeci de minute de către pompieri.

Plutonier Anca Chiriţă, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: "Am fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit în urma unor acumulări de gaze într-un ap din municipiul Constanţa. În momentul de faţă se fac verificări ca să se stabilească cu exactitate sursa de aprindere a acestor acumulări de gaze. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingere cu spumă şi apă din cadrul detaşamentului de popmieri Constanţa şi o Ambulanţă SMURD, cu medic."

Printre victime se află şi o femeie însărcinată, care este în afara oricărui pericol, la fel şi copilul. Un echipaj SMURD şi 3 maşini de la Ambulanţă au ajuns la locul incendiului.

Ionuţ Cealera, medic SAJ: "Au fost 4 victime, dintre care una a fost asistată, nefiind necesar transportul la spital iar celălalte au fost transportate la SJC. Una dintre ele era cu arsuri pe 30 la suta din suprafata corpului, arsuri de gradul 2-3, celalate 2 erau cu atac de panica si una dintre ele cu intoxicatie usoara cu monoxid de carbon."

Autoritățile nu au stabilit încă valoarea pagubelor.

reporter:Annabelle Borş
operator: Liviu Eremia

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri