Înmormântare on line, în rate. Serviciile funerare costă între 600 şi 3.000 de euro şi se pot plăti pe site

Data publicării:
cimitir on line

sursa: www.cimitirul.ro

Un sicriu simplu sau cu mânere, criptă sau mormânt, flori naturale sau artificiale. Abslut orice serviciu se poate plăti eşalonat. Calculul se face simplu şi pe înţelesul tuturor, iar în câteva minute se pot selecta toate detaliile înmormântării.

Cum nu toate familiile decedaţilor au până la 3.000 de euro în casă, pot plăti în timp cheltuielile. Administraţia cimititului cere un avans minim de 50 -100 de lei, iar apoi ratele sunt lunare şi egale, achitabile în maxim 5 ani.

Elena Vasile, directorul de vânzări al cimitirului: "La executare se ajunge în momentul în care clientul nu mai răspunde. Nu mai avem datele lui de contact, nu mai ajungem în niciun fel la el pentru a recupera cheltuiala."

Bătrânii spun că ratele sunt binevenite, dar modalitate de calcul ale înmormântării pe site-ul cimitirului nu-i prea ajută: "Dar nu avem noi internet. Care au internet, da, tineretul, dar ăştia mai bătrâni..."

De anul trecut, din toamnă de când a fost introdus sistemul şi până acum, peste 100 de persoane au cerut să plătească on line înmormântările.

reporter: Annabelle Borş
operator: Florin Boboc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri