Inspecţie "pe muteşte". Primarul Radu Mazăre a conversat prin semne cu antreprenorii din Mamaia

Data publicării:
mazare inspectie mamaia

 

Radu Mazăre, primar Constanţa: "Nu vreau să discut cu nici un contractor al primăriei ca nu care cumva să participe la ale licitaţii ale primăriei peste 1,2 sau 5 luni şi să fiu iar acuzat de DNA că am vorbit cu contractorii şi că am încercat să le demonstrez că eu sunt jupânul şi că trebuie să primesc şpaga."

Îmbărcat sport şi călare pe bicicletă a mers primarul în inspecţie. N-a scos o vorbă în relaţia cu contractorii, doar a gesticulat şi a arătat spre un calendar pentru a-i fi comunicată data la care vor fi terminate lucrările.

Piaţeta de la Perla a început deja să prindă formă şi a fost deja indicat traseul pe care îl vor urma carele alegorice. La Cazino însă mai este mult de lucrat.

Patronii unor firme din staţiune i-au atras atenţia primarului că deschiderea sezonului bate la uşă, iar munţii de nisip de pe aleea pietonală îi vor deranja pe turişti.

Primarul s-a declarat mulţumit de stadiul lucrărilor, dar a spus că turiştii s-ar putea plimba prin staţiune, pe faleză, ca pe uliţă.

Radu Mazăre, primar Constanţa: "Pe 15 mai trebuie oprite toate lucrările ori în psihoza care există în România nimeni nu are curajul să depăşească această dată nici noi nici constructorul şi riscăm să rămânem cu faleza în acest stadiu".

Până la 1 mai, doar prima pasarelă pietonală va fi terminată. Restul lucrărilor vor fi gata în toamnă.

Reporter:Liviu Burghelea
Operator imagine: Alex Şerbănescu

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri