La Acvariu, gratuit. 1.000 de constănţeni au vizitat gratis Acvariul de pe faleza Cazinoului 

Data publicării:
acvariu coada

 

Într-o zi obişnuită cand taxa de acces este de 20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru studenti, vizitatorii nu sunt atât de numeroşi, dar evenimentul gratuit a atras ca un magnet constănţenii.

Adriana Chiorea, şef de secţie Acvariu: "Noi suntem meteo dependenti. Când vremea şi plaja si marea nu primesc vizitatori atuncea se indreapta toti catre noi."

"Este un avantaj pentru că foarte multi nu isi permit asa ca trebuie sa profitam de ea.", a spus unul dintre vizitatori. 

Printre favoriţii copiilor s-au aflat bineînţeles peştişorul Nemo, dar şi vieţuitoare din categoria mai... grea: "Mi-a plăcut foarte mult somnul, pentru că este mare."

Maria Nastag, organizator: "Vrem să trimitem un mesaj de conştientizare asupra mediului marin, iată este mediul care pe răsfaţă pe noi cei din zona costieră, care ne dă de toate şi ar trebui să dăm şi noi ceva la schimb. măcar să-l salutăm cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului Marin."

Acvariul din Constaţa funcţionează de mai bine de 50 de ani şi adăposteşte peste 1300 de exemplare de vieţuitoare marine.

reporter: Annabelle Borş
operator: Alex Brînzaru

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri