"Litoralul pentru Toţi" se vinde de acum. Unele hoteluri din Mamaia sunt rezervate complet în septembrie

Data publicării:
litoralul pt toti hotel

Rezervările pe litoral au început mult mai devreme faţă de anul trecut.

Irina Bălău, director vânzări hotel de 2 stele: Prima serie la Litoralul pentru Toţi deja a fost epuizată la hotelul nostru. Faţă de anul trecut, s-au vândut mult mai repede biletele, chiar din luna iulie am avut solicitări şi deja s-au vândut. Suntem mulţumiţi

Potrivit hotelierilor, luna viitoare preţurile vor fi reduse, în medie, cu 25 de procente.

Oana Manoilă, reporter Digi24 Constanţa: Acum, la începutul lunii august, preţul unui sejur de cinci nopţi, într-o cameră dublă a unui hotel de 2 stele, exact ca aceasta, costă puţin peste 800 de lei de persoană. Luna viitoare, atunci când va intra în vigoare programul Litoralul pt Toţi, acelaşi sejur, în aceeaşi cameră de hotel, va costa cel mult 500 de lei de persoană.

În această sumă intră micul dejun, accesul la piscina pentru adulţi sau la cea pentru copii dar şi programul interactiv pentru copiii turiştilor. La un hotel de trei stele all inclusive un sejur de cinci nopţi va fi la jumătate din preţul actual.

Marius Usturoiu, proprietar hotel 3 stele, all inclusive: Pe programul Litoralul pentru Toţi all inclusive, la 799 de lei şase zile, cinci nopţi. 

Faţă de anul trecut, gradul de ocupare în avans a crescut cu 20 de procente.

Oana Manoilă, reporter Digi24 Constanţa: 70% din cele aproximativ 300 de camere ale acestui hotel de 3 stele din staţiunea Mamaia sunt rezervate pentru luna septembrie.

Meteorologii anunţă temperaturi extrem de ridicate şi în luna septembrie. Vremea bună şi preţurile în scădere îi tentează pe mulţi dintre turişti. Mulţi dintre ei însă trebuie să se întoarcă la muncă oricând de mult şi.ar dori o a doua vacanţă.

O agenţie de voiaj din Oradea se laudă că vânzările de vacanţe la mal de mare merg cel mai bine.

"În septembrie, când dorim noi să mergem, biletele la Litoralul petru Toţi sunt mai ieftine şi am prins o ofertă foarte bună pe staţiunea Venus, cu 180 de lei, cazare pe şase nopţi", a spus un turist din Oradea.

Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor din Turism, hotelierii care vor să participe la acest progam au timp, până la finele lunii în curs, să stabilească tarifele medii.

<reporter: O. Manoilă/D. Grad
operator: M.Ciobanu/C.Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri