Navă exclusivistă, întâmpinată cu fanfara. 300 de turişti britanici au ajuns în România cu o navă rusească

Data publicării:
turisti bord nava 1

Fanfara a cântat zeci de minute pentru pasagerii de pe nava Minerva.

Robin Howey, turist scoţian: "Superb! Este un lucru mărunt, dar care te face să te simţi foarte bine primit şi îmi pare rău că nu au cântat mai mult. I-aş fi putut asculta multă vreme!"

"Să fiu sincer, de obicei nu sunt întâmpinat de o fanfară! De fapt sunt norocos că e cineva care măcar să mă întâmpine, aşa că e frumos!", ne-a spus un britanic.

Conducerea terminalului de pasageri speră ca prin astfel de surprize să aducă la Constanţa mai multe vase de croazieră.

Teodor Patrichi, directorul terminalului de pasageri: "Într-adevăr, le-am făcut o primire specială pentru că dorim să-i fidelizăm, dorim să se întoarcă la noi în Constanţa, în România.

Cinci stele la bord

Nava de lux care i-a adus pe turiştii britanici la noi în ţară are 6 punţi pe care se află 144 de cabine luxoase şi spaţioase, dar şi zone de promenadă şi o piscină exterioară.

Cine pleacă într-o călătorie pe mare cu acest vapor exclusivist are parte nu numai de relaxare la bord în piscine, săli de cinema, în baruri, sau în cazinouri, ori de meniuri sofisticate, ci şi de programe artistice între escalele pe care le fac în porturi.

Minerva poate să ducă pasageri şi în apele îngheţate ale Mării Nordului sau ale Mării Baltice, pentru că vaporul a fost construit şi pentru expediţii ştiinţifice în zone extreme ale globului.

Turiştii spun că au primit vestea naşterii vlăstarului regal, în timp ce vaporul de afla pe coasta Turciei.

Odată ajunşi în Constanţa, jumătate dintre britanici au vrut să vadă neapărat muzeul din Piaţa Ovidiu şi să afle cât mai multe din istoria încărcată a Cetăţii Tomisului.

La noapte, vizitatorii vor părăsi România. Următoarea escală o vor face la Varna, în Bulgaria, iar finalul voiajului va fi al istanbul.

O călătorie la bordul vasului Minerva, porneşte de la 1200 de lire sterline, pentru o călătorie standard, care nu include excursii sau alte facilităţi la bordul vasului şi poate ajunge 7500 de lire sterline, în funcţie de tipul cabinei şi de pachetul de excursii ales.

Digi24 Constanţa
reporter: Paul Greavu
operator: Cristian Caciauna >

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri