Nemulţumit de arbitraj. Gică Hagi consideră că A. Tudor a influenţat meciul cu Poli

Data publicării:
viitorul academia

Viitorul a solicitat o lovitură de la 11 metri, după un contact în careu între Băluţă şi Morariu. Tudor a lăsat jocul să continue, iar la faza următoare bănăţenii au dat golul victoriei.

Gheorghe Hagi, finanţator Viitorul Constanţa: "Cred că s-a văzut clar. Cu tenta, penalty clar nu se dă la 1-1, la fel cu Ceahlaul în tur. Când lucrurile sunt clare cum sa nu le vezi? Dar asta e - trebuie sa luptăm, mergem în continuare, mai sunt 9 meciuri - încercam imposibilul. Ne batem, asta e, ce să facem". 

Bogdan Vintilă antrenor Viitorul Constanţa: "Daca nici atunci când ai nu ti se dă, atunci ce pretenţii să mai ai? Vorbiţi de penalty-ul de la Băaluţă? Cred ca a fost evident pentru toata lumea!". 

Dan Alexa a refuzat să comenteze arbitrajul, dar i-a urat lui Hagi să scape de retrogradare.

Dan Alexa antrenor ACS Poli Timişoara: "Este idolul nostru, al fotbaliştilor - practic este un exemplu, dar îi urez baftă. Are un proiect bun, jucători tineri, care în România nu prea sunt. Sunt convins că ştie ce are de făcut şi chiar dacă o să retrogradeze, cu siguranţă proiectul lui o să fie foarte serios".

Viitorul joacă în etapa viitoare, în deplasare, cu FC Vaslui. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri