Nu i-a rezistat Serenei. Simona Halep a pierdut finala Turneului Camnpioanelor de la Singapore

Data publicării:
Simona Halep wikipedia-1

Serviciul Simonei nu a fost deloc la înălţime: 53% a fost procentajul primului serviciu în primul set al partidei. Setul al doilea a început perfect pentru jucătoarea din Statele Unite, care a reuşit trei break-uri, şi-a apărat serviciul şi s-a impus lejer cu 6-0. S-a terminat 6-3, 6-0 pentru Serena Williams, care şi-a luat revanşa pentru înfrângerea din grupe şi a câştigat pentru a treia oară consecutiv WTA Tour Finals.

Simona Halep numărul 3 în clasamentul WTA: "Vreau să le mulţumesc tuturor pentru că m-au susţinut, pentru că au venit să vadă meciurile. A fost o săptămână fantastică, aşa că nu sunt supărată că am pierdut finala. Vreau să o felicit pe Serena. Eşti cea mai bună, felicitări pentru finală şi pentru că termini şi acest an pe primul loc!"

Serena Williams numărul 1 în clasamentul WTA: "Ea a jucat foarte bine, la fel ca şi în meciul trecut. Eram în această parte a terenului, am răs şi mi-am spus "Serena, nu ai nimic de pierdut! Relaxează-te!". Odată ce am făcut asta, jocul meu s-a îmbunătăţit şi totul mi-a ieşit."

Pentru calificarea în finala turneului de la Singapore, Simona Halep a primit un premiu în valoare de un milion 47 de mii de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri