Petreceri de 8 martie pe litoral. O zi de răsfăţ la un hotel de 4 stele costă 145 de lei de persoană

Data publicării:
petrecere

Angajaţii hotelurilor din staţiunea Mamaia se dau peste cap pentru a pune la punct ultimele detalii pentru petrecerile pe care le vor organiza special de ziua femeii şi nu numai.

Camerele au fost atent aranjate şi decorate cu flori, iar în bucătărie se fac pregătiri pentru meniul din seara de 8 martie, care a fost ales cu mare grijă, astfel încât să nu aibă prea multe calorii.

"În afară de muşchiuleţul de porc, nu este nimic care să zici că sunt foarte grase, preparate, îngrediente foarte grase, Varza este foarte bună, nu are grăsimi, cartoful mai puţin", a spus unul dintre bucătarii restaurantelor din staţiunea Mamaia.  

Vasile Puricel, bucătarul şef al unui hotel de patru stele din Mamaia, a întocmit un meniu sofisticat, care, speră el, va fi pe placul sărbătoritelor: "Acesta o să fie un preparat pe care îl vom servi în seara de 8 martie, doamnelor şi domnişoarelor. Avem muşchiuleţul de porc infuzat în lapte de cocos cu crustă de alune, cu un fondant de cartofi şi varză caramelizată cu aromă de cafea". 

Pe lângă cină, sărbătoritele vor avea parte şi de băuturi special concepute pentru ele.

Dumitru Huleva, barman: "Avem un coctail, Mimoza, pe bază de şampanie Brut cu santal de portocale, şi grenadine. Se va decora cu o felie de portocală".

Seara va fi asezonată cu muzică live, momente artistice şi încoronarea reginei anului 2013, toate la preţul de 145 de lei de persoană. Această ofertă se adresează nu nu mai localnicilor, ci şi turiştilor.

"Pentru turişti, avem un pachet de 869 de lei, care include 2 nopţi de cazare, cu mic dejun înclus, o cină cu program artistic, în seara de 8 martie, tratamente şi acces la spa", a spus Andreea Costea, recepţioner. 

De altfel, hotelierii din Mamaia spun că locurile sunt limitate şi că doamnele şi domnişoarele au început să facă deja rezervări.

reporter: Poliana Căpitan
operato: Cătălin Vârban

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri