Primii oaspeți. Sute de copii au venit în tabăra din Năvodari

Data publicării:
tabara navodari cladire

 Apa destul rece a mării nu i-a descurajat pe micii oaspeți veniți în Tabăra din Năvodari. 

Mulți dintre ei sunt la primul contact cu litoralul, iar efectul este cel așteptat. Unii dintre ei așteaptă cu nerăbdare activitățiile din tabară, alții au câte o misiune „importantă" de îndeplinit.

Micuţii sunt supravegheați cu atenție de pe mal de însoțitori, care povestesc cu bucurie despre reacțiile sincere și frumoase ale copiilor aflați la primul contact cu marea.

Smărăndița Șucă, însoțitoare: "Sunt unii copii care nu pot benefica ca mulți alții dintre ceilalți să vadă litoralul Mării Negre și, credeți-mă, în momentul în care au văzut litoralul a fost o reacție de strigăt de bucurie și expresia lor sau spusele lor au fost „Doamne, cât de mare este marea!" 

Peste 5000 de copii sunt așteptați să treacă pe poarta Taberei din Năvodari în această vară. Chiar dacă în complex există mai multe clădiri care au nevoie de renovări, tabară are o capacitate de peste 1000 de locuri și sunt așteptați copii din toate zonele țării.

Marian Surdu, administrator tabăra Năvodari: "Ieri a plouat, astăzi este soare, chiar mă bucur pentru ei că sunt copii din județele Covasna și Harghita. Provin din familii cu venituri mici."

Tabăra de la Năvodari este cea mai mare de pe litoral. Gestiunea a fost preluată de autoritățiile locale în parteneriat cu o firmă privată.

reporter: Paul Greavu
operator: Viorel Cotleț 

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri