Procurorii vor arestarea lui Nicuşor Constantinescu

Data publicării:
nicusor ctinescu-1

Procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Constanţa au solicitat pe 25 august 2014 luarea măsurii arestării preventive a lui Nicuşor Constantinescu, pe o durată de 30 zile, de la data punerii în executare a măsurii arestării preventive şi dispunerea emiterii de îndată a mandatului de arestare preventivă. Procurorii anticorupţie susţin, de altfel, că "Nicuşor Constantinescu a fugit din ţară, pentru a se sustrage de la judecată , iar  privarea de libertate este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică."

Avocatul lui N. Constantinescu vrea anchetă 

Avocatul lui Nicusor Constantinescu cere Consiliului Superior al Magistraturii să demareze urgent o anchetă asupra modului în care se desfăşoară actul de justiţie în ceea ce-l priveşte pe clientul său.

Cătălin Dancu solicită, totodată, să se ia, "măsurile cele mai ferme, acolo unde se constata încălcarea cu rea-credinţă a atributiilor de serviciu a celor implicaţi".

Apărătorul presedintelui suspendat al CJC face referire la magistraţii care judecă dosarele sale de coruptie şi care, în opinia sa, nu iau în calcul documentele medicale depuse.

"Asistăm la o acţiune deliberată de hărţuire, în spatele căreia se află interese care nu au de-a face cu justiţia şi ating uneori cote penibile", a transmis avocatul într-o scrisoare deschisă. Şi Nicuşor Constantinescu a transmis ieri un comunicat în care atrăgea atenţia asupra aceloraşi probleme.

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri