Radu Mazăre, liber, la mare. El a povestit viaţa din celulă şi a promis că va sta departe de viaţa publică

Data publicării:
mazare interviu

Radu Mazăre: "Care a fost primul lucru pe care l-aţi făcut când aţi ieşit din arest? Răsp: Am sunat-o pe mama.MUSCA normal că a rămas fără glas".

Fostul primar a spus că a luat destul de des legătura cu apropiaţii, din arest, dar că preţul unei convorbiri era mult prea ridicat.

Radu Mazăre: "Este extraordinar de scump. Adică tarife...suni cu tarif internaţional. Păi vreau să vă spun că consumam o cartelă pe zi de 10 euro. Deci e ca şi când vorbeşti în Germania sau în Franţa vorbind de la arest cu rudele sau cu tine..nu-i normal."

Cel mai greu îi era dimineaţa. Obişnuit cu un program de somn mult mai lejer, fostul primar se trezea de fiecare dată la oră fixă.

Radu Mazăre: "La ora 9 deschide vizeta şi spune: Cutărescu, la DNA".



Radu Mazăre mai spune că a avut o discuţie în contradictoriu cu şeful arestului, după ce a aşteptat o săptămână să i se aprobe deschiderea geamului celulei.

Radu Mazăre: "La un moment dat i-am spus comandantului: Comandante, nu vă supăraţi, dar nu fac o construcţie, nu fac un mall, cât vă trebuie ca să analizaţi o cerere să pot să dau o foaie de geam, că ne clocim, că sunt 35 de grade. Eu îl sparg, dă-l dracu de aici de geam!"

Ajuns acasă, Radu Mazăre a spus că va sta departe de viaţa publică şi că îşi va vedea de acum înainte de problemele personale. 

Radu Mazăre: "Am visat la mare în fiecare zi. O să stau în mare în fiecare zi. După care o să stau cu avocaţii, o să strudiez dosarele până la somn uşor".

reporteri: Paul Greavu, Anca Medrea
operatori: Cătălin Vârban, Liviu Erimia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri