Reparaţii făcute de Primărie. Edilul oraşului Medgidia va repara cu bani de la buget uşile apartamentelor distruse

Data publicării:
urmari incendiu

 

Oamenii ale căror apartamente au fost afectate de incendiu sunt încă în stare de şoc, dar se bucură că au scăpat cu viaţă.

"Ce sa mai, suntem nenorociti,suntem nenorociti! Ati reusit sa salvaţi ceva? Da! La mine este mai bine, in comparaţie cu ceilalţi".

Oamenii nu au apucat să evalueze pagubele, însă nici un apartament de pe palier şi nici de la etajul următor nu mai au uşa de la intrare. Flăcările au făcut scrum locuinţa de la care a pornit deflagraţia.

Loredana Vesparu, reporter Digi 24 Constanţa: "Acesta este apartamentul de unde a izbucnit incendiul. Mobilierul nu mai exista, totul este facut scrum, peretii sunt arsi, obiectele sanitare la fel, nimic nu a putut fi salvat!". 

Primarul oraşului Medgidia a sărit în ajutorul localnicilor. În noaptea incendiului le-a pus la dispoziţie cazare gratuită. Zilele următoare va trimite muncitori care să le repare uşile de la intrare şi greamurile sparte.

Marian Iordache, primar Medgidia: "Se fac intervenţii la utilităţi, respectiv coloanele de energie electrica si instalaţiile interioare pentru apartamentele care au fost avariate, de asemenea intervenţie pe reţeaua de gaze, se vor monta 3 instalaţii noi de utilizare". 

Inspectorii de stat în construcţii vor face o evaluare a structurii de rezistenţă a blocului. Între timp, trei dintre perrăniţi se luptă cu viaţa la Spitalul de Arşi din Capitală. Unul dintre ei are arsuri pe 98% din suprafaţa corpului, iar alte două peroane doar pe 35 la sută.

reporter: Loredana Vesparu
operator: Mihai Ciobanu

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri