Reptile unice în țară și în Europa, la Delfinariu

Data publicării:
reptile

Cu toate acestea vizitatorii spun că senzația pe care o trăiesc atunci când sunt înconjurați de anaconde și pitoni este unică.

Pepino este vedeta expoziţiei de reptile; un crocodil de dimensiuni reduse. A venit la Constanţa tocmai de la Arad. Îl ştie de stăpân doar pe Sandu Moise, cel care l-a adus tocmai de pe contimentul african. Pe oriunde îl plimbă, face câte o boacănă. Săptămâna trecută şi-a arătat forţa: a rupt două mături în timp ce îngrijitorii făceau curăţenie.

"Crocodilul pitic african, singura specie de crocodil cu ochii negrii din lume, sunt sigur ca nici la Discovery nu au văzut astfel de crocodil" declară Sandu Moise, organizatorul expoziţiei.

Printre reptilele-vedetă ale expoziţiei se află şi Jojo, un piton albinos de cinci metri lungime, alături de care vizitatorii amatori de senzaţii tari pot face poze.

Sandu Moise povesteşte că şi-a dezvoltat pasiunea pentru şerpi încă de mic, atunci când prindea şerpi pe malul apei. Pentru el, joaca nu a fost una periculoasă, astfel că munca lui s-a transformat în pasiune. Sunt însă puţini care i se alătură în acest job destul de periculos.

Tot în cadrul expoziţiei, cei care doresc pot vedea exemplare variate de şerpi, păianjeni uriaşi, iguane. Cele mai periculoase specii sunt: cobra indiană, vipera cu corn de Sahara, vipera pufăitoare, cobra scuipătoare de Indonezia, pitonul reticulat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri