S-a aruncat în mare. O femeie și-a pus capăt zilelor după ce a sărit de pe pasarela din Mamaia 

Data publicării:
MOARTA MARE

Apelul la numărul de urgență a fost dat, aseară, în jurul orei 18.45 de agentul care asigura paza pasarelei din stațiunea Mamaia. Cu toate că accesul pe ponton era restricționat, agentul de pază spune că femeia a sărit gardul.

Claudiu Constantin, paznicul pasarelei: "În momentul acela m-am dus spre ea cu lanterna, n-a vrut să cedeze, să se oprească şi a început să alerge. Eu m-am dus după ea şi la 3-4 metri în faţa mea a lăsat poşeta jos şi a sărit"

Gestul i-a fost însă fatal. Din păcate, eforturile medicilor au fost în zadar. Nu a avut nicio șansă în apa aproape înghețată și marea extrem de agitată. Trupul ei a fost scos la mal de valuri.

Bogdan Covalciuc, comandant de echipaj SMURD Constanța: "După aproximativ o oră și jumătate de căutări a fost scoasă la mal. A fost preluată de colegii de pe Ambulanța de Terapie Intensivă și s eîncearcă resuscitarea persoanei respective."

Adrian Hornea, șeful Centrului de Antrenament al Scafandrilor de Intervenție: "Datorită mării, fiind foarte agitată, nu am putut să introducem ambarcațiunile noastre, fiind de mici dimensiuni...și din cauza întunericului și a vântului puternic, nu am putut să intrăm practic, să facem o scufundare."

Intervenția pentru căutarea femeii s-a desfășurat cu ajutorul unui echipaj de poliție format din doi agenți ai Biroului pentru Stațiunea Mamaia, un echipaj SMURD, un echipaj de ambulanță SMURD, un echipaj al Jandarmeriei și patru scafandrii.

reporter: Anca Medrea

operator: Cătălin Vârban 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri