Sărbători la pensiune pentru animale. La Constanţa, cazarea şi mâncarea pentru o zi costă 15 lei

Data publicării:
PENSIUNE ANIMALE 1

Roxana va petrece Revelionul cu prietenii, în Capitală, şi nu are în grija cui să-l lase pe prietenul ei patruped. Îi este destul de greu să se despartă de labrador, mai ales că în cei trei ani, Anuk nu a stat nicio clipă fără stăpâna lui. Este un câine foarte alintat, prietenos şi devotat şi cere multă afecţiune.

Roxana Ionescu, proprietarul câinelui: "Nu stă fără mine şi tocmai de asta sper să se comporte bine, să nu cumva să îi lipsesc prea mult".

Dar Anuk a fost obişnuit cu multă atenţie, cu un meniu special şi cu două plimbări în fiecare zi.

Roxana Ionescu, proprietarul câinelui: "El are tabieturile lui. Trebuie scos de două ori pe zi, cel puţin afară, în parc, trebuie plimbat, trebuie să se joace cu căţeluşii, trebuie hrănit foarte bine şi mi-e teamă să nu cumva să-i lipsească ceva din toate astea"

Şi Mihaela are un labrador, în vârstă de numai două luni, dar nu s-a hotărât dacă să-l lase printre străini de Revelion.

Mihaela Toma: "Mă găndesc să-l duc la pensiune sau să nu-l duc. Mă gândesc că e prea micuţ şi abia s-a obişnuit cu mine.Încă sunt în dubii. Dar mai am două zile să mă gândesc la acest aspect."

Fiecare animal are boxa lui şi primeşte vizita dresorilor de câteva ori pe zi pentru hrană, curăţenie, consultaţie medicală, dacă este cazul, şi joacă. Cel mai mult va sta aici Rufus, un Sharpey care a locuit în cuşca de la marginea Constanţei şi în perioada Crăciunului.

Cristian Purenea, dresorul pensiunii de câini: "O domnişoară l-a adus la noi la pensiune. Soţul ei este marinar şi a venit acasă de sărbători, înainte de Crăciun şi nu a putut să intre de câine în casă. Nu-şi recunoaşte stăpânul, decâzt pe domnişoară".

În acest moment în pensiunea canină sunt 13 animale. De ieri, telefoanele au început să sune din nou, pentru rezervări.

Cristian Purenea, dresorul pensiunii de câini: "Este 15 lei pe zi cu hrană de la noi şi 20 de lei pe zi cu hrana lor de acasă" 

20 de boxe vor fi disponibile, aici, de Revelion pentru animalele de companie din Constanţa.

reporter: Anca Medrea
operator: Cătălin Vârban

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri