Trafic de ţigări şi de migranţi, cu microbuzul

Data publicării:
tigari contrabanda garda coasta

Poliţiştii de frontieră primiseră informaţii că microbuzul care a trecut graniţa în ţara noastră era plin cu ţigări. Contrabandiştii le-au pus în saci de plastic şi apoi i-au sigilat.

Şi-au dat întâlnire cu patru cetăţeni români, pe drumul dintre Constanţa şi Ovidiu ca să faca transferul tigarilor din microbuz intr-o autoutilitara. Atunci au intervenit si oamenii legii.

Când au controlat mai atent duba, au văzut ca printre sacii cu ţigarete era ascuns un barbat, care nu avea niciun act asupra sa. Una dintre pasagerele microbuzului avea în geanta peste 11 mii de dolari şi 800 de euro, bani care au fost confiscaţi.

De asemenea, au fost ridicate şi ţigările, care dacă ar fi ajuns pe piaţa neagră ar fi adus un venit contrabandiştilor în valoare de 7.500 de euro.

Poliţistii Gărzii de Coastă au confiscat şi cele două autoturisme. Toţi cei 8 cetăţeni sunt cercetaţi penal pentru contrabandă. Cetăţenii din Republica Moldova sunt anchetaţi şi pentru trafic de migranţi. Pentru 3 dintre ei a fost făcută propunere de arestare preventivă.

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri