Un concediu la mare ajunge şi la 2000 de euro

Data publicării:
turisti pe plaja -2

Dacă nu aţi plecat încă în concediu, grăbiţi-vă! Timpul trece, iar soarele îşi pierde din putere. Noi vă dăm o mână de ajutor ca să vă faceţi bugetul pentru o vacanţă la Marea Neagră. Iar oferte sunt pentru toate buzunarele.

Cuplurile care pleacă În vacanţă Cu copiii îşi planifică Din timp concediul. Cazarea pentru patru persoane, de exemplu, şI cele 3 mese pe zi, costă Aproximativ 3.000 de lei.

Pentru o familie cu 3 persoane bugetul este ceva mai mic.

Iulia este din Bucureşti. A venit la mare cu 1000 de lei pentru 4 zile. S-a descurcat şi a găsit cazare ieftină, la particulari. Mănâncă de două ori pe zi, iar seara iese la terasă.

Iulia: "Am zis să nu fac excese şi să merg prin cluburi, dar, na, am zis sa ies într-o seară la o cafea şi până acum am depăşit bugetul cu un milion şi jumatate."

Masajul pe plajă este ieftin, dacă ştiţi unde să mergeţi: costă doar un leu minutul.

În centrul staţiunii, pretenţiile cresc. Turiştii nu se rezumă doar la masă, cazare şi plajă. Dacă vor să facă şi sporturi nautice, atunci trebuie să aibă un buget consistent.

"Cu 2000 de euro sper să ne descurcăm. Câte zile staţi? O săptămână. ", ne-a spus un turist. 

În funcţie de rangul hotelului, turiştii plătesc în această perioadă între 170 şi 400 de lei pe zi. Tarifele sunt cu 20/30 de procente mai mici dacă rezervarea este făcută prin agenţie.

Masa la restaurant costă minimum 55 de lei pentru o persoană, iar la autoservire 30-35 de lei de persoană.

reporter: Anca Medrea
operator: Alexandru Brînzaru

editor web: Anca Medrea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri