Viitorul a făcut scor cu Pandurii. Echipa lui Gică Hagi s-a impus cu 4 la 0

Data publicării:
fotbal viitorul-3

Viitorul lui Hagi a făcut cel mai bun meci al sezonului în faţa Pandurilor. Mitriţă a scos un penalty la prima fază de poartă, iar Mitrea a transformat cu siguranţă.

Cei de la Pandurii puteau restabili egalitatea prin Nistor, din lovitură liberă: Albuţ a fost la post şi a respins şutul mijlocaşului. Echipa care în etapa trecută a făcut instrucţie cu Steaua a avut şi un gol anulat, pentru un offside la Cordoş.

În repriza secundă, jucătorii Viitorului s-au descătuşat. Benzar a majorat diferenţa. Bogdan Ţâru a marcat apoi primul său gol în Liga 1 şi a dus scorul la 3 la 0. Benzar a stabilit rezultatul final printr-o super-execuţie. 

Romario Benzar, jucător Viitorul Constanţa: "Nu ne aşteptam să fie rezultatul atât de mare, dar am intrat de la început să câştigăm acest meci, ne bucurăm că s-a terminat 4-0".

Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul Constanţa: "Încercăm să ne batem, să facem bine şi facem progrese importante. Am pregătit meciul bine, am fost mai rapizi ca ei, am recuperat multe mingi."

Edi Iordănescu, antrenor Pandurii Târgu-Jiu: "De data asta mă simt nevoit să felicit gazdele, o victorie absolut meritată, o victorie a unei echipe care a arătat că ştie ce vrea de la acest joc."

În urma victoriei, Viitorul a făcut 29 de puncte şi s-a îndepărtat de zona roşie a clasamentului. Echipa lui Hagi joacă duminică, în deplasare, cu Steaua. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 1, de la ora 20:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri