2 ani de Digi24 Craiova

Data publicării:
121114 DIGI CRAIOVA 2 ANI

12 noiembrie 2012 - 12 noiembrie 2014. Doi ani de Digi24 Craiova. Iar asta se traduce în mii de ştiri, sute de emisiuni, mii de kilometri parcurși şi zeci de mii de ore de filmare. Pentru dumneavoastră, aceşti doi ani înseamnă cele mai bune știri din actualitatea regională. Echipele Digi24 Craiova au fost acolo când ceva important s-a întâmplat în viaţa comunităţii. Nu a contat că este viscol sau caniculă, informaţia a ajuns întotdeauna în cel mai scurt timp şi obiectiv la dumneavoastră, telespectatorii.

Echipele Digi24 Craiova au fost mereu în centrul evenimentelor importante, pentru ca dumneavoastră să aveţi imaginea completă şi corectă a actualităţii. Iarna a început în forţă. Drumuri închise, oameni şi localităţi izolate de ninsori abundente şi viscole puternice. Ianuarie a fost o lună grea pentru Oltenia.

Nici primăvara nu a fost una uşoară. Topirea zăpezilor şi, mai apoi, ploile torenţiale au făcut prăpăd. Inundaţiile au măturat tot în calea lor. Niciun judeţ al Olteniei nu a scăpat de furia apelor.

Digi24 Craiova a fost alături de Scorpionii Negri la plecarea în Afghanistan, dar şi atunci când, după şase luni, au călcat din nou pe pământ românesc.

Şi tot la Digi24 Craiova aţi fost martori, pas cu pas, la construcţia scutului antirachetă american de la Deveselu. Primele componente au ajuns în luna februarie şi, câtă vreme aşteaptă realizarea acestuia, americanii s-au apucat să investească în educaţie. Au renovat o şcoală şi construiesc o grădiniţă.

De câte ori s-a întâmplat o premieră, am fost acolo. Şi v-am arătat cum primul tren cu pasageri care traversează podul Calafat-Vidin a plecat din Gara Craiova.

Justiţia şi problemele din sistem au fost întotdeauna în atenţia reporterilor Digi24 Craiova. Am urmărit îndeaproape cazurile de corupţie Bercea Mondial şi Duicu-Ponea, în care sunt acuzaţi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi fostul inspector-şef al Poliţiei din Mehedinţi. De fiecare dată, v-am prezentat faptele corect, obiectiv şi documentat.

Vara trecută nu a fost una sub semnul caniculei. Dimpotrivă, inundaţiile au făcut prăpăd în Oltenia. Nimic nu a stat în calea apelor revărsate.

După inundaţii, alunecările de teren au distrus sute de case şi drumuri. Munca reporterilor Digi24 Craiova a însemnat o adevărată mobilizare, iar informaţia a ajuns întotdeauna obiectiv şi în cel mai scurt timp la telespectatori.

Am fost alături şi de românii din Serbia, când furia naturii i-a încercat şi pe ei. Am fost martorii pagubelor provocate de inundatii şi am surprins deopotrivă imaginea speranţei şi a deznădejdii.

Dar au fost şi multe momente de bucurie pe care le-aţi trăit alături de noi. V-am prezentat pas cu pas două evenimente culturale care ne-au aşezat pe harta lumii. Craiova a fost capitala mondială a teatrului, în timpul Festivalului Internaţional Shakespeare.

Şi tot Naţionalul craiovean a scris pagini de istorie cu piesa „Rinocerii”, montată în Bănie de regizorul american Robert Wilson, cel mai important om de teatru din lume în acest moment.

Timp de doi ani, v-am oferit ştiri corecte şi opinii argumentate, informaţii despre cele mai importante evenimente şi poveşti despre oamenii care sunt un exemplu pentru cei din jur. V-am prezentat realitatea cu obiectivitate şi viaţa aşa cum este. Vom continua să facem acelaşi lucru. Digi24 Craiova înseamnă credibilitate şi profesionalism.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri