Au încheiat cu capul sus. Rapid - Pandurii, 0-3

Data publicării:
PANDURII

Victorie clară pentru Pandurii Tg Jiu, în ultima etapă din Liga 1. Gorjenii s-au impus în Giuleşti, pe terenul Rapidului, echipă deja retrogradată, cu scorul de 3-0 şi vor termina Campionatul pe locul nouă, poziţie nesperată în urmă cu trei etape, dar una sub obiectivul fixat la începutul sezonului.  

Joan Oriol a avut prima ocazie a întâlnirii, la jumătatea reprizei, iar Daniel Niculae a ratat de două ori în unsprezece minute. Pandurii a deschis scorul în minutul 46. Mrzljak a reuşit al doilea gol din acest sezon, după gafa lui Săpunaru, care a greșit preluarea. Elevii lui Cristiano Bergodi au alergat mult pentru a lăsa o ultimă impresie bună în Liga 1, dar de marcat au făcut-o tot oaspeții.

Gorjenii au făcut 2-0 în minutul 60, după ce Cmovs a trimis mingea în propria-i poartă. Cu moralul la pământ, rapidiștii au mai comis o gafă pe final, care le-a adus oaspeţilor şi golul al treilea. Sapina l-a faultat în careu pe Shamsin, în minutul 90, iar Răduţ a transformat fără emoţii pentru 3-0.

Giuleştenii au părăsit terenul în aplauzele publicului, cu care se va întâlni în Liga 2 din sezonul viitor. Gorjenii le ţin pumni strânşi rapidiştilor, pentru a reveni în primul eşalon.

De două săptămâni de vacanţă vor avea parte gorjenii,urmând a reveni la antrenemente pentru sezonul viitor, în jurul datei de 10 iulie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri