Bătaie în faţa unei secţii de votare. Două femei s-au bătut din cauza unei fotografii

Data publicării:
031114 BATAIE

Bătaie în faţa unei secţii de votare din Orşova. Şefa organizaţiei de femei a unui partid a ajuns la spital cu zgârieturi în urma unui conflict cu secretara altei formaţiuni politice. Cele două femei s-au întâlnit la prânz în faţa unei secţii din Orşova. Ambele veniseră să livreze mâncare membrilor din secţia de votare.

Una dintre femei era în maşină, în momentul în care cealaltă a încercat să îi facă poze cu telefonul. Femeia ar fi cerut explicaţii pentru poză şi de aici a început scandalul.

„Dânsa m-a agresat fizic, după cum vedeţi, la gât. M-a luat de gât. A dat cu picioarele în coaste, peste tot (...) Nu am lovit-o, am şi unghia ruptă, cum m-am ţinut să mă apăr”, a spus Mirela Iovanovici, preşedinte organizaţie.

Partea adversă susţine că a reacţionat în legitimă apărare.

„Pe o presupunere că a fost fotografiată de către doamna secretar, a sărit la dânsa, a lovit-o, colegei mele i-a picat telefonul şi în acel moment s-a produs o busculadă între cele două”, a declarat Dan Ovidiu Papa, copreşedinte partid.

La spital a ajuns doar o singură femeie.

„În jurul orelor 11:00, s-a prezentat o bolnavă afirmativ cu agresiune în zona cervicală anterioară, cu plagă excoriată supra şi sub hioidiană, deci posibil prin agresiune”, a precizat Gheorghe Boțoagă, medic Spitalul din Orşova.

Ambele femei au depus plângere la Poliţie pentru lovire.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri