Bătaie pe locurile de muncă de la un hotel din Craiova

Data publicării:
ramada

1.000 de oameni se bat pe 85 de locuri de muncă la primul hotel de lanţ care se va deschide la Craiova. Iar perioada de înscrieri este departe de final. Aşa că firma care se ocupă de recrutarea personalului se aşteaptă la un număr record de aplicanţi. Hotelul va fi cel mai mare din oraş şi se va deschide pe 15 octombrie iar cele mai multe posturi scoase la concurs deocamdată, sunt de cameriste, recepţioneri, ospătari şi bucătari.

Miron Mardale este unul dintre cei interesaţi să obţină un job la acest hotel. Bărbatul este student la Marketing în anul 2 dar are suficient timp liber ca să se poată angaja. Este tentat mai ales de salariul motivant, spune el. Aşa că a aplicat deja pe mai multe posturi.

În 6 zile, de când posturile au fost anunţate pe site-urile specializate au aplicat deja peste 1.000 de persoane. Şi sunt multe altele foarte interesate.

Reprezentanţii hotelului recunosc că nu se aşteptau ca numărul persoanelor interesate de aceste posturi să fie atât de mare.

Campania de recrutare se va încheia peste două săptămâni, după care va începe etapa de selecţie.

Aplicanţii nu sunt doar din Dolj, judeţ aflat în fruntea clasamentului naţional la numărul de şomeri, 25.544 in luna mai. Au venit cereri de angajare din toată Oltenia dar şi din Timiş şi Cluj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri