Clubul nautic din Slatina încă nu e gata. Proiectul a costat 32 de milioane de lei, bani europeni  

Data publicării:
230615 nautic

Cel mai mare club nautic din sudul ţării nu va fi gata nici vara aceasta, deşi avea termen de finalizare acum un an. Proiectul este realizat cu fonduri europene şi a costat 32 de milioane de lei. Construcţiile sunt gata, dar mai trebuie angajate 45 de persoane şi obţinute toate autorizaţiile de funcţionare. Autorităţile locale preconizează: cel mai optimist termen de inaugurare ... luna septembrie.

Piscine, terenuri de golf, volei de plajă şi tenis, centru fitness şi spa. Slătinenii aşteaptă de mai bine de 4 ani ca minunea să se întâmple: oraşul lor să aibă un spaţiu de agrement.

Construcţia Clubului Nautic Slatina a început la sfârşitul anului 2011, fiind unul dintre cele mai ambiţioase proiecte ale oraşului. Termenul de finalizare era mai 2014, dar cum lucrările erau departe de final, autorităţile au cerut şi au primit o prelungire de un an. Nici la cel de-al doilea termen, clubul nu este gata să-i primească pe slătineni.

Şi nu este singurul proiect mare din Slatina, aflat în întârzire. Lucrările la Sala Polivalentă ar fi trebuit să fie gata în proporție de 50 la sută, dar s-a realizat numai 30 la sută din ele. Sala Polivalentă ar putea fi de mare ajutor sportivilor care nu au unde să se antreneze.

Investiţia în Sala Polivalentă este de 68 de milioane de lei iar banii vin de la Compania Naţională de Investiţii. Termenul de finalizare este octombrie 2016.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri